Oudercommissie

We hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking met ouders. De oudercommissie vertegenwoordigt de kinderen en ouders verbonden en adviseert de leiding van Benjamin ten aanzien van een aantal belangrijke aspecten.

Vanuit de Wet Kinderopvang heeft de oudercommissie adviesrecht over:
* het algemeen beleid op het gebied van opvoeding, veiligheid, gezondheid, spel- en ontwikkelingsactiviteiten;
* het pedagogisch beleidsplan;
* voedingsaangelegenheden van algemene aard;
* de klachtenregeling;
* prijswijzigingen;
* de wijze van uitvoering van het beleid met betrekking tot inzet van personeel;
* openingstijden.

Wilt u zich via de oudercommissie inzetten voor Benjamin? Laat het ons weten een stuur een mailtje naar benjamin-debron@smdb-lunteren.nl. U bent van harte welkom!

Hieronder kunt u het reglement downloaden.

De OC telt 2 leden. Hieronder stellen zij zich voor.

Mijn naam is Danielle Otten-Donkersteeg,  getrouwd met Evert-Jan. Samen hebben wij 3 dochters.  Naomi en Sarah (tweeling) gaan inmiddels al een tijdje naar Benjamin waar ze het ontzettend naar hun zin hebben. Naar mijn mening is Benjamin een goede peuterspeelzaal met betrokken medewerkers. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Als lid van de OC hoop ik dan ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Benjamin.

 

 

 

Ik ben Willeke van Heerd, ik ben getrouwd met Jan. Na mijn studie Personeel en Arbeid aan de Christelijke Hogeschool Ede ben ik aan de slag gegaan als personeelsadviseur.
Na de geboorte van onze oudste zoon Henk in 2009 ben ik gestopt met werken. Daarna volgden Gert (2010), Anna (2013), Derk (2015) en Elle (2018). Henk, Gert en Anna hebben op Benjamin gezeten; nu bezoekt Derk de peuterspeelzaal met veel plezier. 
Ik vond het dan ook leuk om gevraagd te worden voor de OC. Mooi om op deze manier een praktische bijdrage te kunnen leveren aan het beleid.

 

 

 

 

Reglement Oudercommissie De Bron

PDF Document 608 KB